سبزیجات، صیفیجات و میوههایی همچون فلفل دلمهای، توت فرنگی، پرتقال، انبه و پاپایا، شامل ویتامینهایی هستند که روند پیشرفت ویروس تبخال در بدن را کنترل میکنند.
اگر زخمها و علائم شما درعرض ۷ یا ۱۰ روز بهبود پیدا نکرد، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
تحقیقات اولیه نشان میدهد فرد بهمحض اینکه احساس اولیه مبنی بر بروز علائم تبخال را تجربه میکند، باید اقدام به استفاده از کمپرس آب گرم کند.
بااینحال، به طور کلی در زمان عود درد کمتر از بروز اولیه است و زخمها سریعتر بهبود مییابند.
راهنمای جامع لباس پوشیدن به سبک ویکتوریایی مدرن برای خانمها
برخیاز افراد ممکن است به شکل دورهای این عارضه را تجربه کرده و کاملا علائمش را مشاهده کنند. در مقابل برخی افراد هستند که تنها یکبار به این بیماری مبتلا میشوند و پس از آن ممکن است ویروس در بدنشان کاملا غیرفعال شود.
گفته شدهاست که اگر در زندگی خود بیشتر از ۳ پارتنر جنسی داشتهباشید، پرخطر محسوب میشوید. پس تعداد شرکای جنسی در ابتلا به این بیماری بسیار موثر است.
درمان واریس؛ روش های تشخیص، کنترل و درمان رگ های واریسی
آلوئه ورا به علت دارا بودن خاصیت التیام جراحات برای مقابله با شیوع تب خال بسیار مفید می باشد. مطمئن باشید که زخم ها را التیام خواهد بخشید و درد و التهاب را تسکین خواهد داد.
می توانید از مخلوط آبلیمو، شیر و نمک هم استفاده کنید. یک قاشق غذا درمان تبخال با روش خانگی خوری شیر را با یک قاشق چای خوری مخلوط کرده و مقداری هم نمک به آنها اضافه کنید. این محلول برای درمان تبخال بسیار مناسب خواهد بود.
نوع اول ویروس هرپس کمپلکس می تواند هر فردی را درگیر کرده و علائمی مثل زخم و تورم را در محل های ذکر شده ایجاد کند. اما ماهیت تبخال لب چیست و چگونه باعث آزار فرد می شود؟ این تبخال یک تاول قرمز رنگ است که از مایعی پر شده است. تبخال لب که نام دیگر آن تب تاول است معمولا در اطراف دهان و لب ها و گاهی اوقات در نواحی خاصی از صورت ظاهر می شود.
به طور کلی دو نوع ویروس تبخال وجود دارد که اغلب تبخال ها به واسطه نوع یک ایجاد می شوند. نوع یک از طریق بازتولید خود باعث آسیب به پوست شده و تبخالی که ایجاد می شود تا یک هفته روی پوست میماند.
مطالب دیدنی: ۱۰ روش طبیعی و خانگی برای درمان گلودرد شدید
پزشکان معمولا در مورد افرادی این داروها را تجویز می کنند که دچار عوارض جدی بیماری تبخال لب شده باشند و یا اینکه بخاطر شرایط خاص خود در معرض مبتلا شدن به بیماری به طور مکرر قرار گرفته باشند.